Weekprogramma De Plaats van 27 – 31 juli

HOLLUM – Hierbij het weekprogramma van De Plaats. Voor jong en oud is er weer vanalles te doen. Vanwege alle extra maatregelen is het nodig om je vooraf op te geven. Dit kan bij de beheerder via info@deplaats-ameland.nl / (tel) 0519-252221. Bekijk facebookpagina De Plaats voor actuele informatie.

Boekenmarkt

Dinsdagmiddag van 13.00 uur – 17.00 uur. Er zijn naast boeken ook cd's, lp's en andere curiosa te koop. Voor de boekenmarkt hoeft u zich niet aan te melden, dus stap spontaan binnen. Koffie en thee staan klaar.

Sing-inn

Dinsdagavond om 19.00 uur. Met begeleiding van keyboard worden algemeen bekende en christelijke liederen gezongen. Van harte welkom om mee te doen.

Gezamenlijke wandeling

Woensdag van 11.00 uur – 13.00 uur. Aan de hand van een korte bijbeltekst raken we in gesprek. We verwonderen ons over de natuur en het leven. Tijdens de wandeling lunchen we ook met elkaar.

Kindermiddag

Woensdagmiddag om 15.00 uur is de kindermiddag. Deze keer is er een bingo. Er is volop limonade, koffie en natuurlijk wat lekkers. Deelname is gratis.

Ochtendgebed

Donderdag van 10.30 uur – 11.00 uur is het ochtendgebed in de hervormde kerk te Hollum. Dit wordt ook uitgezonden via kanaal 960/1960/2960 van Kabel Noord. Deze week met Nynke Dijkstra en Jelmer Kooistra.

Filmavond

Donderdag vanaf 20.00 uur. Film: Miracles from Heaven. Als Christy ontdekt dat haar tienjarige dochtertje Anna een zeldzame, ongeneeslijke ziekte heeft, zet ze alles op alles voor het vinden van een geneeswijze. Nadat Annea een bizar ongeluk overkomt, ontvouwt zich na haar dramatische redding wonder dat de medische specialisten sprakeloos laat.

Stamtafel

Vrijdag vanaf 10.00 uur. Voor een ieder die zin heeft in een kop koffie en een gesprek. We bespreken wat er op dit moment in de wereld speelt. Van harte welkom. Aanmelden is hiervoor niet nodig.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *