RSS
Zoeken

Weekprogramma De Plaats van 27 – 31 juli

Geplaatst op: 26 juli 2020 - Categorie: Alles & Algemeen

HOLLUM - Hierbij het weekprogramma van De Plaats. Voor jong en oud is er weer vanalles te doen. Vanwege alle extra maatregelen is het nodig om je vooraf op te geven. Dit kan bij de beheerder via info@deplaats-ameland.nl / (tel) 0519-252221. Bekijk facebookpagina De Plaats voor actuele informatie.

Boekenmarkt
Dinsdagmiddag van 13.00 uur – 17.00 uur. Er zijn naast boeken ook cd's, lp's en andere curiosa te koop. Voor de boekenmarkt hoeft u zich niet aan te melden, dus stap spontaan binnen. Koffie en thee staan klaar.

Sing-inn
Dinsdagavond om 19.00 uur. Met begeleiding van keyboard worden algemeen bekende en christelijke liederen gezongen. Van harte welkom om mee te doen.

Gezamenlijke wandeling
Woensdag van 11.00 uur – 13.00 uur. Aan de hand van een korte bijbeltekst raken we in gesprek. We verwonderen ons over de natuur en het leven. Tijdens de wandeling lunchen we ook met elkaar.

Kindermiddag
Woensdagmiddag om 15.00 uur is de kindermiddag. Deze keer is er een bingo. Er is volop limonade, koffie en natuurlijk wat lekkers. Deelname is gratis.

Ochtendgebed
Donderdag van 10.30 uur – 11.00 uur is het ochtendgebed in de hervormde kerk te Hollum. Dit wordt ook uitgezonden via kanaal 960/1960/2960 van Kabel Noord. Deze week met Nynke Dijkstra en Jelmer Kooistra.

Filmavond
Donderdag vanaf 20.00 uur. Film: Miracles from Heaven. Als Christy ontdekt dat haar tienjarige dochtertje Anna een zeldzame, ongeneeslijke ziekte heeft, zet ze alles op alles voor het vinden van een geneeswijze. Nadat Annea een bizar ongeluk overkomt, ontvouwt zich na haar dramatische redding wonder dat de medische specialisten sprakeloos laat.

Stamtafel
Vrijdag vanaf 10.00 uur. Voor een ieder die zin heeft in een kop koffie en een gesprek. We bespreken wat er op dit moment in de wereld speelt. Van harte welkom. Aanmelden is hiervoor niet nodig.

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?