Weekprogramma De Plaats van 26 – 28 augustus

HOLLUM – Hierbij het weekprogramma van De Plaats. Voor jong en oud is er weer van alles te doen. Vanwege alle extra maatregelen is het nodig om je vooraf op te geven. Dit kan bij de beheerder via info@deplaats-ameland.nl / (tel) 0519-252221. Bekijk facebookpagina De Plaats voor actuele informatie.

Kindermiddag

Woensdagmiddag Kindermiddag 15.00 tot 17.00 uur, voor kinderen tot en met 12 jaar. Kom gezellig langs voor knutselen, spel, muziek en verhaal. De deur staat voor iedereen open. Thema “Het Visnet”.

Place to be

Woensdagavond Place to be van 19.30 tot 21.00 uur.

Zin om gewoon even lekker zonder je ouders de tijd door te brengen?

Dat kan bij Place to Be! Je bent welkom om spelletjes te spelen, airhockey te doen, de voetbaltafel in te wijden of gewoon lekker te hangen en te kletsen.

Ochtendgebed

Donderdag 27 augustus ochtendgebed van 10.30 tot 11.00 uur.

U bent van harte welkom in de Ned Herv Kerk te Hollum

(Het ochtendgebed wordt ook uitgezonden via de Kerkradio)

Familiefilm

Donderdagmiddag Kinderfilm aanvang 15.00 uur 'Ratatouille'.

Een jonge rat woont binnen de muren van een Parijse bistro. Hij wil chef worden, maar dit wordt hem onmogelijk gemaakt door zijn sceptische familie en de rat-hatende keukenstaf.

Filmavond

Donderdag 27 augustus, Filmavond, aanvang 20.00 uur 'Wildflower'.

Chloe is een veelbelovende jonge kunststudent die regelmatig levendige nachtmerries ervaart. Na het vandaliseren van een klaslokaal belandt Chloe in een psychiatrische instelling. Zonder enige herinnering van wat zich voorafgaand heeft afgespeeld. Ze komt tot de conclusie dat haar nachtmerries, in feite, herinneringen zijn. Geen enkel persoon gelooft haar theorie, waardoor ze haar geestelijke gezondheid in twijfel trekt. Totdat ze een persoon ontmoet die haar helpt haar geloof te herstellen.

Stamtafel

Vrijdag 28 augustus de Stamtafel van 10.00 tot 11.30 uur. Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land/ krant onder het genot van een kopje koffie of thee.

Opgave vooraf is nodig via info@deplaats-ameland.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *