Weekprogramma De Plaats van 20 – 24 juli

HOLLUM – Hierbij het weekprogramma van De Plaats. Voor jong en oud is er weer van alles te doen. Vanwege alle extra maatregelen is het nodig om je vooraf op te geven. Dit kan bij de beheerder via info@deplaats-ameland.nl / (tel) 0519-252221. Bekijk facebookpagina De Plaats voor actuele informatie.

Boekenmarkt

Dinsdagmiddag van 13.00 uur – 17.00 uur. Er zijn naast boeken ook cd's, lp's en andere curiosa te koop. Voor de boekenmarkt hoeft u zich niet aan te melden, dus stap spontaan binnen. Koffie en thee staan klaar.

Sing-inn

Dinsdagavond om 19.00 uur. Met begeleiding van keyboard worden algemeen bekende en christelijke liederen gezongen. Van harte welkom om mee te doen.

Real life bijbelvertelling

Op het strand wordt een bijbelverhaal nagespeeld, alsof je er zelf bij bent. Ook is er een gezamenlijke maaltijd. Opgave vooraf is nodig.

Gezamenlijke wandeling

Woensdag van 11.00 uur – 13.00 uur. Aan de hand van een korte bijbeltekst raken we in gesprek. We verwonderen ons over de natuur en het leven. Tijdens de wandeling lunchen we ook met elkaar.

Kindermiddag

Woensdagmiddag om 15.00 uur is de kindermiddag. Thema is De Verborgen Schat. Samen knutselen en nieuwe dingen ontdekken. Spelenderwijs ontdek je een bijbelverhaal. Voor kinderen tot twaalf jaar met hun ouders/verzorgers. Er is volop limonade, koffie en natuurlijk wat lekkers. Deelname is gratis.

Ochtendgebed

Donderdag van 10.30 uur – 11.00 uur is het ochtendgebed in de hervormde kerk te Hollum. Dit wordt ook uitgezonden via kanaal 960/1960/2960 van Kabel Noord.

Filmavond

Donderdag vanaf 20.00 uur. Film: INDIVISIBLE. Gebasseerd op het waargebeurde verhaal van legerpredikant Darren Turner en zijn vrouw Heather. Wanneer de oorlog littekens op hun hart maakt, staan ze voor nog een strijd. De strijd om hun huwelijk te redden.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *