Weekprogramma De Plaats van 10 – 14 augustus

HOLLUM – Hierbij het weekprogramma van De Plaats. Voor jong en oud is er weer van alles te doen. Vanwege alle extra maatregelen is het nodig om je vooraf op te geven. Dit kan bij de beheerder via info@deplaats-ameland.nl / (tel) 0519-252221. Bekijk facebookpagina De Plaats voor actuele informatie.

Inloop

Maandag 10 augustus inloop van 14.30 tot 16.30 uur, gewoon voor een praatje, een kopje koffie of thee, stap gerust even binnen.

Boekenmarkt

Dinsdag 11 augustus van 10.00 tot 16.00 uur

Boekenmarkt, kom gezellig langs in de Plaats voor een groot aanbod van boeken in alle genres, maar ook lp`s, cd`s, dvd's, curiosa en handwerkjes van de knutselclub, Kortom voor ieder wat wils!

Sing-inn

Dinsdagavond 11 augustus, Sing-Inn van 19.00 tot 20.00 uur,

Gezellige muzikale avond waar volop kan worden meegezongen, met medewerking van Johan Dul op gitaar, bespeel jij een muziekinstrument? Neem deze dan mee!

Stiltewandeling

Woensdag 12 augustus Stiltewandeling, start wandeling 13.30 uur vanaf kwart over één bent u welkom voor koffie/ thee, graag aanmelden voor de stiltewandeling, 0519-252221.

Real Life Bijbelvertelling

Woensdagmiddag aanvang 17.00 uur

16.45 uur verzamelen bij De Plaats.

Afke Boezewinkel en Sijbrand Alblas verzorgen een bijzondere Real Live Bijbelvertelling. Na afloop zal er ook een hapje worden gegeten met muzikale begeleiding op gitaar. Geschikt voor jong en oud. Graag opgeven voor dinsdagmiddag 17.00 uur

info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221

Place to be

Woensdagavond Place to be van 19.30 tot 21.00 uur.

Zin om gewoon even lekker zonder je ouders de tijd door te brengen?

Dat kan bij Place to be! Je bent welkom om spelletjes te spelen, airhockey te doen, de voetbaltafel in te wijden of gewoon lekker te hangen en te kletsen.

Ochtendgebed

Donderdag 13 augustus ochtendgebed van 10.30 tot 10.45 uur.

U bent van harte welkom in de hervormde kerk te Hollum. (Het ochtendgebed wordt ook uitgezonden via de Kerkradio).

Kinderfilm

Donderdagmiddag 6+ Kinderfilm Happy Feet aanvang 15.00 uur.

Filmavond

Donderdag 13 augustus, Filmavond, aanvang 20.00 uur Yo También

Daniel (Pineda), een jongeman met het downsyndroom, heeft gestudeerd en heeft een reguliere baan. Hij voelt zich niet thuis in de afgeschermde wereld van de andere downpatiënten, maar wordt niet voor vol aangezien in de gewone wereld. En dat terwijl de hormonen door zijn lijf gieren en hij graag een relatie wil met de mooie Laura (Dueñas). Ontroerende film won onder meer de IFFR publieksprijs in Rotterdam. Sterk spel van hoofdrolspeler Pineda, overigens ook de eerste persoon met het syndroom van Down die in Europa een studie aan een reguliere universiteit afrondde.

De Stamtafel

Vrijdag 14 augustus de Stamtafel van 10.00 tot 11.30 uur Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land/ krant onder het genot vaan een kopje koffie of thee.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *