WEC en Compass Group Nederland bundelen krachten voor unieke horeca-ervaring

Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) kondigen met trots hun nieuwe samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Het café en restaurant op de begane grond van het WEC, met een adembenemend uitzicht op de Waddenzee en Schiermonnikoog, wordt dé ontmoetingsplek voor zowel bezoekers, gasten, medewerkers, onderzoekers als lokale bewoners.

Het restaurant biedt een menu waarop vers, verantwoord, lokaal in ieder gerecht terugkomt. Genieten in rust, op ieder moment van de dag. Compass Group zal samen met WEC culinaire events organiseren in het nieuwe restaurant en tevens zorgdragen voor de catering tijdens zakelijke groepen en conferenties in het WEC. Alles met respect voor de Waddenzee.

Vandaag, maandag 15 april werd het contract officieel ondertekend door Adriaan Dönszelmann, projectdirecteur van het WEC, en Jacqueline van Beek, algemeen directeur van Compass Group.

Dönszelmann benadrukt: “Compass heeft laten zien dat zij zowel commercieel, inhoudelijk als in flexibiliteit naadloos aansluiten bij de waarden en ambities van het WEC.” Van Beek voegt hieraan toe: “Wij zijn vereerd om met het WEC samen te werken. Ons lokale en duurzame karakter past perfect bij hun missie en visie.”

Het nieuwe horecaconcept en de menukaart zullen het duurzame en lokale karakter van het WEC versterken en bezoekers vanaf de opening in het voorjaar van 2025 verrassen.

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 684

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *