Website van de Maand september 2011

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, informatieve en nuttige. In de maand september is SpAmeland.nl  Website van de Maand.    

SpAmeland.nl l is een website over puur genieten op Ameland. Wellness SpAmeland op Boomhiemke is een sauna- en beautycenter van topniveau. U kunt er heerlijk onthaasten en helemaal tot uzelf komen. Een ware belevenis, zeker in combinatie met alles wat het eiland Ameland te bieden heeft.

Kijk voor meer informatie op de Website van de Maand  zelf.

De website van SpAmeland is ook te vinden via de Links-pagina.


 


Website van de Maand

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Hierbij is tevens inbegrepen een verwijzing via het Ameland Nieuws. De Website van de Maand staat standaard in de Nieuwsbrief van Persbureau Ameland, die naar meer dan 600 abonnees wordt verstuurd en in de handtekening onder mailberichten van Persbureau Ameland.

Website van de Maand plaatsing kost € 25,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

De maanden  oktober en november 2011 zijn al gereserveerd. Voor december 2011 of volgende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

>>> kijk hier voor alle Websites van de Maand op een rij

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *