Website van de Maand oktober 2016

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand oktober is de website van

Zorgcoöperatie Ameland Website van de Maand. 

Zorgcoöperatie Ameland (ZcA) wil de stem van de Amelanders zijn. Als Amelanders zorg nodig hebben moeten ze die op Ameland kunnen krijgen tenzij het echt niet anders kan. Dat is ons uitgangspunt. Dat bedoelen we met “Je blijft op Ameland tenzij….”. Er is al veel mogelijk op Ameland, maar er kan meer. Daarvoor is goede samenwerking tussen alle zorgaanbieders, de gemeente en de zorgverzekeraar en de inwoners van Ameland nodig. De ZcA wil ten behoeve van die samenwerking een verbindende rol spelen tussen deze partijen. Zij wil dat doen op basis van de wensen en ideeën van de inwoners zelf. 

ZcA is ontstaan naar aanleiding van het faillissement van de Stelp vorig jaar. Daarmee dreigde een belangrijke voorziening op Ameland te verdwijnen. Nu de Kwadrantgroep de Stelp heeft overgenomen is deze dreiging voorlopig afgewend. Maar om welzijn en zorg op Ameland toekomstbestendig te maken en echt invulling te geven aan “Je blijft op Ameland tenzij….” is meer nodig.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar bijna 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden van 2017 kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle 

Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *