Website van de Maand november 2022

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand november van 2022 is de website van Kunstmaand Ameland Website van de Maand. U kunt uw website ook opgeven voor een van de volgende maanden. 

Kunstmaand Ameland

In de maand november is de website van Kunstmaand Ameland Website van de Maand. Dit jaar is ‘Smoel’ het thema. Met dit krachtige en tikje brutale thema laat Kunstmaand Ameland zich na haar jubileumeditie van vorig jaar van een verfrissende, eigentijdse kant zien. Van kijkkast tot verhalende tapijtkunst en van papier geknipte personages tot kilometers wapperende wolken: zo’n honderd professionele kunstenaars tonen hun werk op veertig gezichtsbepalende locaties. 

Met ‘Smoel’ wil Kunstmaand Ameland zich tevens verbinden aan de Smoel Kunstwerkplaats in Leeuwarden waar mensen met een beperking uitgedaagd worden om kunst te maken.

De Amelander amateur kunstenaars zijn dit jaar ook weer aanwezig met divers en verrassend werk.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1300 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing is vanaf juni 2022 gratis voor een ieder die een interessante website van of over Ameland aanmeldt. 

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. 

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Raadpleeg hier het Ameland Boeken blog.

Ameland Vandaag

 

Vraag en Aanbod Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *