Website van de Maand mei 2014

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. In de maand mei is de website van KiteAmeland Website van de Maand. 

Kevin Kiewiet is de man achter KiteAmeland, ‘de persoonlijke kiteschool.’

Op Ameland, kitesurf Waddeneiland bij uitstek, is KiteAmeland de kitesurfschool voor jong en oud. Ook kan KiteAmeland outdoor en groepsactiviteiten aanbieden omdat het samenwerkt met Ameland Adventure. De kitesurfschool KiteAmeland geeft kitesurfles volgens de richtlijnen van IKO (International Kiteboarding Organization). De IKO gecertificeerde instructeurs van KiteAmeland zijn gedreven en hebben vele jaren ervaring in het geven van kitelessen, zowel in binnen- als buitenland. De kiteschool streeft naar kwalitatieve, maar vooral veilige kitesurflessen met daarbij veel plezier. KiteAmeland is actief in de maanden april t/m oktober en geeft kitesurfles bij windsnelheden van 12 t/m 25 Knopen. Boeken kan via de website van KiteAmeland.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Website van de Maand plaatsing kost € 55,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

De maand juni is al verzegd maar voor de overige maanden van 2014 kunt u uw website hier aanmelden.

>>> klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *