Website van de Maand juni 2012

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, informatieve en nuttige. In de maand juni is de site van Landhuis op Ameland Website van de Maand.

Landuis VaderJacob: dit luxe landhuis is rolstoelvriendelijk, heeft vijf slaapkamers, twaalf eenpersoonsbedden, twee kinderbedjes, drie volledig uitgeruste badkamers en een grote leeftuin van ca. 1200m2.

Landhuis VaderJacob is een mooi en zeer ruim opgezet huis met veel privacy. Een perfect vakantieverblijf voor meerdere gezinnen en/of groot reisgezelschap op een werkelijk schitterende locatie.

Kijk voor meer informatie op de Website van de Maand zelf. De link is te vinden op de pagina Vakantieverblijven op Ameland.

Website van de Maand

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina.

Website van de Maand plaatsing kost € 35,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor de laatste maanden van 2012 en volgende maanden kunt u uw website nog aanmelden.

>>> kijk hier voor alle Websites van de Maand op een rij

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *