Website van de Maand juni 2011

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, informatieve en nuttige. In de maand juni is de site van een B&B op Ameland

Website van de Maand .    

Familie Lublink Bed & Breakfast is ingericht als gastenverblijf voor het hele gezin, samen of alleen.

De B&B is te vinden in de Burenlaan in het dorp Hollum op Ameland, op drie minuten loopafstand van het centrum en dichtbij het strand.

De gasten hebben naast een royale kamer tevens de beschikking over een terras.

Kijk voor meer informatie op de Website van de Maand  zelf.

De website van nde B&B staat ook op Vakantieverblijven op Ameland.


 


Website van de Maand

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Hierbij is tevens inbegrepen een verwijzing via het Ameland Nieuws. De Website van de Maand staat standaard in de Nieuwsbrief van Persbureau Ameland, die naar meer dan 500 abonnees wordt verstuurd en in de handtekening onder mailberichten van Persbureau Ameland.

Website van de Maand plaatsing kost € 25,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

De maanden  juni, juli en augustus, september  en oktober 2011 zijn al gereserveerd. Voor november 2011 of volgende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

>>> kijk hier voor alle Websites van de Maand op een rij

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *