Website van de Maand juli 2023

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand juli van 2023 is de website van Jasper Vaessen Website van de Maand. U kunt uw website ook opgeven voor een van de volgende maanden. 

Jasper Vaessen

In 2021 maakte Jasper Vaessen, schoonzoon van Jeanet de Jong van Persbureau Ameland en Ameland Pers uitgeverij, in samenwerking met Ameland Pers uitgeverij 9 bouwplaatjes van iconische Amelander huuskes. Inclusief de vuurtoren. De huuskes kunnen als één geheel worden uitgesneden, gevouwen en geplakt. Alleen de vuurtoren heeft wat extra losse onderdelen. In 2023 volgde een tweede serie.

Alle gebouwen zijn qua verhoudingen en huidige bestemming zéér nauwkeurig digitaal getekend en vervolgens met behulp van foto-software verder gedecoreerd.

De kaartjes uit serie 1 én 2 zijn voor € 3,- per stuk op Ameland zelf te koop bij boekwinkel Enjoy Books in Hollum, bij de Vuurtoren (verkoopt alleen zichzelf), in de museumwinkels en bij Persbureau Ameland via  info@persbureau-ameland.nl 

Op het Youtube kanaal Ameland Vandaag staan instructiefilmpjes voor enkele bouwplaatjes

  

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1300 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing is vanaf juni 2022 gratis voor een ieder die een interessante website van of over Ameland aanmeldt. 

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. 

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Raadpleeg hier het Ameland Boeken blog.

Ameland Vandaag

 

Vraag en Aanbod Ameland

 
 
 
 
 
 
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *