Website van de Maand juli 2014

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. In de maand juli is de website van

Restaurant Boerenbont Website van de Maand. 

In het sfeervolle Dranck- en Speyslokael aan de Strandweg bij Nes, wordt geserveerd op gezellig boerenbont servies. Ouderwets lekkere recepten met een hedendaagse twist komen op tafel.

Boerenbont werkt zoveel mogelijk met lokale producten en in ieder geval Nederlandse ingrediënten.

Boerenbont is de plek voor een fantastisch diner van hoog culinair niveau maar ook voor een eenvoudige doch voedzame maaltijd. Daarvoor zorg je dat je precies om 18.00 uur aan tafel zit, voor de Hollandse hap: een heerlijk compleet en eerlijk gerecht voor nog geen vijftien euro.

Binnen is er plek voor 40 personen, op het terras kunnen nog eens 65 liefhebbers van de lekkernijen van Boerenbont aanschuiven.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Website van de Maand plaatsing kost € 55,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden van 2014 kunt u uw website hier aanmelden.

>>> klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *