Website van de Maand januari 2012

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, informatieve en nuttige. In de maand januari is het Blog van Kees Fielstra Website van de Maand.

Blog Kees Fielstra is de verhalenwebsite van een Amelandliefhebber. "Ameland is mijn tweede vaderland sinds het begin van de jaren vijftig. Met de zus van mijn, in de oorlog, overleden vader had ik altijd een hele goede band. Zij logeerde ooit met vriendinnen bij een vrijgezelle boer en niet veel later waren zij getrouwd. Sindsdien kom ik op Ameland en voel mij er altijd gelijk weer thuis."

De website van Kees Fielstra is ook te vinden via de Links-pagina.

 


Website van de Maand

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina.

Website van de Maand plaatsing kost € 25,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

De komende manden is de plek van Website van de Maand vol; voor mei 2012 en volgende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

>>> kijk hier voor alle Websites van de Maand op een rij

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *