Website van de Maand december 2022

Geplaatst op: 01 december 2022 - Categorie: Alles & Algemeen

Amelandgangers - WvdM december 2022Amelandgangers - WvdM december 2022

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand december van 2022 is de website van Amelandgangers Website van de Maand. U kunt uw website ook opgeven voor een van de volgende maanden. 

Amelandgangers
De website van Amelandgangers wil nieuwe Amelandgangers ideeën geven wat men kan zien en doen op Ameland. De website is gemaakt door Amelandgangers voor Amelandgangers. Hij staat vol tips over het eiland. Onderwerpen op de website kunnen door bezoekers met sterren gewaardeerd worden. Korte reacties bij de onderwerpen worden ook gewaardeerd. De webmaster zorgt ervoor dat het gemiddelden van alle reacties verwerkt worden. Tot nu toe is de website Amelandgangers 243.158 keer bezocht.

Website van de Maand 
Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1300 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing is vanaf juni 2022 gratis voor een ieder die een interessante website van of over Ameland aanmeldt. 

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. 

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Raadpleeg hier het Ameland Boeken blog.

Ameland Vandaag Vraag en Aanbod Ameland

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?