Website van de Maand december 2013

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. In de maand december is de website van Het Glazen Huis Ameland.

Website van de Maand. 

Van 12 t/m 15 december staat het Amelander Glazen Huis op het Kerkplein in Nes. Met live radio, diverse optredens en nog veel meer activiteiten proberen de organisatoren een mooi bedrag in te zamelen ten bate van 3FM Serious Request. Het officiële Glazen Huis van 3FM staat dit jaar in Leeuwarden. 

Het Glazen Huis Ameland wordt georganiseerd door de Dorpsbelangen op Ameland, Stichting Kabelkrant Ameland (Lokale Omroep Ameland) en Stichting Sportpromotie Ameland.

Glazen Huis Ameland roept op een verzoekplaat aanvragen. Dat kan ondermeer via de website van het Glazen Huis Ameland.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Website van de Maand plaatsing kost € 50,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor 2014 kunt u uw website nog aanmelden.

>>> klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *