Website van de Maand december 2010

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, informatieve en nuttige. In de maand december is Uit de Historie van Ameland de Website van de Maand   

 Op de website Uit de historie van Ameland staan publicaties en onderzoeken van Jan Bleeker, een man met Amelands bloed in d'aadren. Hij schrijft: "Sedert 1979 heb ik me regelmatig beziggehouden met het uitzoeken en het beschrijven van gedeelten uit de rijke historie van Ameland, het eiland waar mijn vader Piet Bleeker in 1899 te Hollum werd geboren."

Kijk voor meer informatie op de

Website van de Maand zelf.


 

Website van de Maand

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Hierbij is tevens inbegrepen een verwijzing via het Ameland Nieuws.

Website van de Maand plaatsing kost € 25,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek.

Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

De maanden januari en februari 2011 zijn al gereserveerd. Voor maart 2011 of volgende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

>>> kijk hier voor alle Websites van de Maand op een rij

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *