Website van de Maand maart 2012

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, informatieve en nuttige. In de maand maart is de site van Vakantiewoningenameland.nl Website van de Maand.

Vakantiewoningenameland.nl is de website van twee vakantiewoningen op Ameland; Kaapdedag in Hollum en Nestaanzee in Nes. Kaapdedag is een driekamerappartement in de Amelander Kaap en Nestaanzee staat in de duinen bij Nes.

Kaapdedag en Nesaanzee zijn ook te vinden via de pagina Vakantieverblijven op Ameland.

Website van de Maand

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina.

Website van de Maand plaatsing kost € 35,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

De komende manden is de plek van Website van de Maand vol; voor mei 2012 en volgende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

>>> kijk hier voor alle Websites van de Maand op een rij

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *