Website van de Maand

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. In de maand april is de Sint Clemensparochie

Website van de Maand.
 

De Sint Clemensparochie heeft een eigen website waar allerhande informatie op staat over de diensten, de pastores, de kerk, de brand en de ontwikkelingen.

Kijk voor meer informatie op de 
Website van de Maand zelf. De link is verder te vinden op de

Links-pagina onder de S van St. Clemensparochie. 

(Binnen zeer kort zijn de prentbriefkaarten klaar. De opbrengst is voor Herstel Clemenskerk. Een mapje met 5 kaarten gaat 5 euro kosten. Wilt u verzekerd zijn van een mapje, schrijf u dan alvast in. (Er zijn meer dan 5 kaarten gedrukt, dus in elk mapje zit een verschillend vijf-tal). De actie Kaart voor de Kerk is een actie van Persbureau Ameland in samenwerking met De Marne Drukkers. Mapjes bestellen kan via info@persbureau-ameland.nl. Zodra de kaarten op het eiland zijn – hou deze website in de gaten – kunt u ze dan afhalen op O.P.Lapstraat 7 in Hollum).

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Website van de Maand plaatsing kost € 50,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor enkele maanden van 2013 kunt u uw website nog aanmelden.

>>> klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *