Website van de Maand

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. In de maand augustus is de website van Arendsnest

Website van de Maand. 

Arendsnest is een naam die verbonden is met de naam Arend Visser. Het was voorheen een boekhandel in de Schoolstraat en tegenwoordig gebruikt Thijs Visser die naam voor zijn website. Thijs Visser is de zoon van Thijs Visser, de schrijver van de Amelander klassieker ‘Onder het Torenlicht.’ Thijs erfde het schrijverstalent van zijn vader. Hij heeft inmiddels twee spannende romans op zijn naam staan, waarbij de geschiedenissen op Ameland zijn gesitueerd.

Via de website en uiteraard ook via de boekhandels op Ameland, kunnen de boeken worden besteld.

De schrijver van ’Terug naar de toren’ en ‘De toren als getuige,’ komt  op zaterdag 10 augustus naar Ameland voor signeersessies en promotie van zijn tweede boek. Visser schrijft ook gedichten. Neem daarvoor een kijkje op de website van Arendsnest.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Website van de Maand plaatsing kost € 50,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor enkele maanden van 2013 kunt u uw website nog aanmelden.

>>> klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *