Website van de Maand

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. In de maand januari is de handelssite van Koopplein Ameland

Website van de Maand.

Koopplein Ameland is een voorziening waar heel Ameland, alle Amelanders en de bezoekers plezier en voordeel van hebben. Je kunt als particulier gratis je spullen die je kwijt wilt in een rubriekadvertenie op Koopplein Ameland zetten. Je kunt oproepen plaatsen en mededelingen doen. Je kunt zelfs je nieuwjaarswens er op zetten. Maak een account aan, log in en volg de instructie voor het publiceren van een rubriekadvertentie: kind kan de was doen. En dan … kan iedereen online winkelen, grasduinen, vlooien, sneupen en genieten van een leuke aankoop.

Bedrijven kunnen betaald adverteren en zodoende hun aanbieding in de kijker spelen. Wie dat handig doet merkt dat het voor weinig geld veel effect heeft. 

Op Koopplein Ameland staan bijna 1100 rubriekadvertenties. Nummer 1100 krijgt een Koopplein Taart.

Kijk voor meer informatie op de Website van de Maand zelf, die ook te vinden is via de Koopplein-banner.

De link is verder te vinden op de

Links-pagina onder de K van Koopplein Ameland. Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Website van de Maand plaatsing kost € 50,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor enkele maanden van 2013 kunt u uw website nog aanmelden.

>>> klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Faber Beheer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *