Website van de Maand

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, informatieve en nuttige. In de maand november is Koopplein Ameland Website van de Maand.

Koopplein Ameland is de website vol met rubriekadvertenties. De site wordt beheerd door Persbureau Ameland.

Koopplein.nl – Koopplein Ameland is onderdeel van Koopplein Nederland – wil zich profileren als de nummer één handelsplaats voor tweedehands goederen: gratis, betrouwbaar en snel handelen via uw eigen lokale handelsplaats. Geen hoge verzendkosten of lange reistijden. Op Koopplein Ameland is alles in de buurt; veilig en vertrouwd. De beheerder kent de gemeente en filtert de fraudeurs eruit voor ze over de drempel van de website kunnen stappen. Bedrijven kunnen zich via Koopplein Ameland in de kijker spelen door met een button of banner hun acties aan te prijzen. Zo wordt Koopplein Ameland hèt advertentiemedium van Ameland. Waar maar een internetverbinding is, daar is Koopplein Ameland in te zien. Snel, flexibel, met aandacht voor goede doelen en bijzondere acties en eilandgericht. Wie nog een goed doel, op Ameland of daarbuiten, wil presenteren kan contact opnemen met ameland@koopplein.nl

Kijk voor meer informatie op de Website van de Maand  zelf. Het aan te klikken logo staat rechtsonderin deze pagina.

De website van Koopplein Ameland  is ook te vinden via de Links-pagina.

 


Website van de Maand

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Hierbij is tevens inbegrepen een verwijzing via het Ameland Nieuws. De Website van de Maand staat standaard in de Nieuwsbrief van Persbureau Ameland, die naar meer dan 650 abonnees wordt verstuurd en in de handtekening onder mailberichten van Persbureau Ameland.

Website van de Maand plaatsing kost € 25,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

De komende manden is de plek van Website van de Maand vol; voor mei 2012 en volgende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

>>> kijk hier voor alle Websites van de Maand op een rij

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *