Water te koop voor Glazen Huis Ameland

HOLLUM – De Koningin Wilhelminaschool in Hollum verkocht vandaag water. De actie steunt het initiatief van de Lokale Omroep Ameland. De LOA voert van 13 tot en met 15 december actie vanuit een eigen Glazen Huis op het Kerkplein in Nes. In de weken voor en na de Adventurerun worden overal op het eiland acties gestart om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Tijdens de landelijke actie van Serious Request 2013 in Leeuwarden wordt dit aangeboden bij de 3FM DJ's in het Glazen Huis. 

De Koningin Wilhelminaschool startte vandaag al met een actie en gaat elke maand tot eind december iets bedenken om geld in te zamelen. Vandaag werd water verkocht, water om te drinken, om je handen te wassen of om de planten te bewateren. Deze middag werd 532,85 euro opgehaald. 

>>> lees hier meer over Serious Request

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *