“Was het maar zo makkelijk”

Was het maar zo makkelijkEDAM – Was het maar zo makkelijk, hoor ik iemand die bijvoorbeeld somber, eenzaam, werkeloos of ziek is al zeggen. Zo makkelijk, is het inderdaad ook niet.

Samen kunnen we wel proberen u weer een wat positievere kijk op het leven te geven. De klachten/ problemen in kaart brengen en er over praten, geeft ruimte in uw hoofd. Ruimte om zaken weer aan te pakken en anders te bekijken. Uiteindelijk is voor veel een oplossing.

In de maand maart kunt u voor 60 euro een gesprek krijgen van 1,5 uur mits u op Ameland woont. U heeft zo niet met de zorgverzekeraars of anderen te maken. U hoeft er de deur niet voor uit, ik kom gewoon bij u thuis maar bij mij afspreken kan ook.

Mensen gaan tenslotte ook naar de Schoonheidsspecialiste, kapper, pedicure etc. Dus waarom geen psychische ondersteuning zoeken als de zaken van alle dag wat moeilijker gaan.

Ik heb veel kennis en ervaring mbt de geestelijke gezondheidszorg en ik ben BIG-geregistreerd. Overigens ben ik ook WMO aanbieder en werk ook voor PGB cliënten. Ik ken Ameland goed, mijn familie komt er vandaan. 

Tel: 0640833277 of email naar : info@trudyvandenkommer.nl


– ingezonden mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *