Wandel mee op Ameland

HOLLUM – Ameland is een wandeleiland. Wat is er heerlijker dan wandelen door de dorpen, de duinen, over strand of langs de dijk? De Suudooster heeft verschillende wandelingen uitgezet, geïllustreerd met foto's en aangevuld met weetjes, anekdotes en observaties. Wandelingen die vanuit het vakantiehuisje in Hollum naar het strand gaan, naar het bos, langs de vuurtoren, naar de Feugelpôlle. Een waaier aan wandelingen van drie kwartier tot een uur met een persoonlijke noot van de gastvrouw. De Suudooster heeft deze wandelingen op Waddenpost gezet.

Iedere huisjesverhuurder kan daar zijn eigen wandelingen op zetten: Wandelen met Aïda, Wandelen met Achter 't Duun, Wandelen met Blauwe Distel en wandelen met de Fazant, om maar een paar voorbeelden te noemen. Laat je inspiratie vloeien, bied je gasten een eigen tocht en plaats hem op Waddenpost, zodat je er naar kunt verwijzen. Het is een fantastische extra van je vakantieverblijf. Plaatsing op Waddenpost is zonder kosten.

⇒ bekijk hier de wandelingen van de Suudooster

⇒ bekijk hier de pagina met Vakantieverblijven op Ameland en meld jouw accommodatie ook aan 

Aanmelden kost niets, we vragen er alleen een link naar het Ameland nieuws van Persbureau Ameland voor terug met de url http://persbureau-ameland.nl

kijk hier naar Ameland Extra

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *