Walvisvaarder Ameland tegen IJ-zicht

HOLLUM – Zaterdag 17 september stond het gelegenheidsteam van Café Walvisvaarder van Ameland tegenover team Café IJ-Zicht uit Amsterdam op het voetbalveld in Hollum.

Het duel had door de zware regelval het karakter van waterpolo maar de sportiviteit van de spelers was er beslist niet minden door. De wedstrijd verliep vriendschappelijk en leek met 2 punten in het voordeel van het Team Café Walvisvaarder van Ameland afgerond worden toen de Amsterdamse Cafébaas Fred van Paree 'himself' door een doelpunt toch nog een punt binnen wist te halen.

De wisselbeker, ter beschikking gesteld door de Amsterdammers, kreeg Paul Wolf overhandigd door Fred van Paree. De beker blijft een jaar op Ameland.

In 2012 komen beide teams tegen elkaar uit op Amsterdams grondgebied.

Na een warme douche deden de spelers zich gezamenlijk te goed aan een heerlijk stamppotbuffet in de Café de Walvisvaarder van Ameland.

Bron: Remco Visser

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *