RSS
Zoeken

Wagenborg TV weer met Ameland nieuws

Geplaatst op: 28 juli 2020 - Categorie: Alles & Algemeen

Ameland nieuws op WPD TV

HOLLUM - Het Ameland nieuws van Persbureau Ameland staat weer op Wagenborg TV, op de schermen die aan boord van de veerboten informatie over de overtocht en het eiland. Maandenlang had Wagenborg TV een aangepast programma vanwege alle noodzakelijke mededelingen over coronamaatregelen. Inmiddels toont Wagenborg TV weer de reguliere uitzending.

Sinds 2012 is Persbureau Ameland de leverancier van het Ameland nieuws dat aan boord en in de wachtruimtes is te lezen.
In een gesloten systeem laat Wagenborg informatie zien over de actuele positie van het schip, over de buffetten en over noodsituaties. Daarnaast staat er kort nieuws op, met binnen- en buitenlandse onderwerpen.
Persbureau Ameland levert sindsdien, met een korte onderbreking, wekelijks nieuwsberichten met Ameland nieuws. Sinds maart van dit jaar verdween dat nieuws tijdelijk en voerde coronanieuws de boventoon, om eind juli de draad weer op te pakken. 

Via het Ameland nieuws komen reizigers aan boord al in de sfeer van het eiland en blijven eilanders op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het thuisfront. Op Wagenborg TV is een selectie van het Ameland nieuws te zien. Op de website van PA is al het Ameland nieuws te lezen.

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?