Wagenborg Passagiersdiensten stopt met watertaxi’s

NES – Wageborg Passagiersdiensten stopt met ingang van 1 september 2020 stopt met de inzet van watertaxi’s op de trajecten Ameland-Holwerd v.v. en Schiermonnikoog-Lauwersoog v.v.. Met het in de vaart nemen van de sneldiensten, is de vraag naar watertaxi’s teruggelopen.

Voor reizigers die graag snel van en naar de eilanden willen, is de sneldienst dan ook een prima alternatie, laat Wagenborg weten. "Om nog beter in te spelen op de wensen van de reizigers, zal Wagenborg Passagiersdiensten het aantal afvaarten van de sneldiensten op beide trajecten de komende jaren verder uitbreiden."

De sneldiensten zetten passagiers in 20 minuten over. De schepen bieden plaats aan 48 passagiers en varen volgens een vaste dienstregeling. Reizigers kunnen hun plek aan boord gemakkelijk via de website van Wagenborg Passagiersdiensten reserveren.

De sneldienst vaart sinds maart 2018; de wateraxi's zijn sinds april 2010 in de vaart.

tik Watertaxi of Sneldienst in bij ZOEKEN om meer over dit snelvervoer te lezen

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *