Wadoptie: adoptie van een stukje wad

HARLINGEN – Geef een stukje wad cadeau of koop een stukje werelderfgoed voor jezelf. De Waddenvereniging lanceert het cadeau-idee voor de decembermaand: een stukje Waddenzee. Liefhebbers van de Waddenzee kunnen via www.wadoptie.nl een stukje wad adopteren voor slechts € 5,- per jaar! Een klein bedrag voor een groots cadeau, want de Waddenzee is sinds deze zomer UNESCO werelderfgoed! Wadoptie is een prachtige manier om je vrienden te betrekken bij dit natuurgebied: geef hen als cadeau de adoptie van een eigen stukje werelderfgoed, een eigen wadplaat, waar zeehonden rusten, of een paar vierkante meter kwelder of duin.

Wadoptie is niet alleen een mooi cadeau met Sinterklaas of kerst, maar ook een belangrijke gift. Want liefhebbers van het wad helpen daarmee de Waddenvereniging om dit unieke natuurgebied te beschermen. En dat is hard nodig!

Het is heel simpel: kies zelf welk stukje Waddenzee je wilt adopteren. Als bewijs download je vervolgens een mooi certificaat met de coördinaten van je eigen stukje Waddenzee. Per emailnieuwsbrief houdt de vereniging je op de hoogte hoe het gaat met jouw stukje wad: welke soorten er leven, wat er deze maand gezien is, of er wordt gevist, enzovoort. En met behulp van de coördinaten op het certificaat kun je jouw eigen stukje wad ook zien in Google-earth.
Bron: Waddenvereniging

>>> klik op de banner van Wadoptie. De banner rouleert met alle banners onderaan deze pagina. Alle banners staan op de Links-pagina in de banner-ladder (en nog 3 onderaan de pagina). Daar staat Wadoptie zeker tussen.

>>> de website van Wadoptie is ook te vinden op de Links-Pagina onder de W van Wadoptie

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *