Waddenpost, Laat eens wad van je horen

HOLLUM – En wat gebeurt er op de Wadden? Op de Nederlandse Waddeneilanden, de Duitse, de Deense, op de Waddenzee, de Noordzee en op de Waddenkust van de drie Waddenlanden? Over het Werelderfgoed Waddenzee lees je op Waddenpost. Klik op de banner van Waddenpost in de meest rechtse kolom om het allemaal te lezen en te bekijken.

Waddenpost

laat eens wad van je horen

Bent u een Waddenliefhebber of wilt u dat worden? Natuurlijk bent u een Waddenliefhebber! Anders zou u er niet wonen of er op bezoek gaan! Dan bent u op Waddenpost helemaal aan het goede adres. Waddenpost is namelijk het online waddenplatform, waar u artikelen, blogs, gedichten, foto’s en filmpjes over alle Waddeneilanden en de Waddenzee kunt lezen en bekijken. En leuker nog, als u zelf een waddenbelevenis hebt kunt u die er zelf op zetten, posten dus, en dan wordt u Waddenposter op Waddenpost.

Waddenposter

Badgasten doen het, vissers doen het, schrijvers doen en huisjesverhuurders doen het. En misschien gaat u het ook wel doen. Van harte uitgenodigd, want voor een platform als Waddenpost geldt: hoe meer zielen hoe meer waddenvreugd.

Waddenliefde

Wat er al te lezen en te bekijken valt gaat altijd op de een of andere manier over het waddengebied. Door de verschillende Waddenposters is de insteek divers en dat is juiste het leuke. U kunt uw bedrijf profileren en u kunt uw liefhebberij posten. Kunt u er eigenlijk geen tijd voor vinden om te beginnen, dan kunt u het ook laten doen door gebruik te maken van de Waddenpost Service. Geen punt, wij van Waddenpost doen het met waddenliefde.

Van Texel tot Koresand

Waddenpost is op 3 augustus 2013 gestart en vandaag staan er al duizenden bijdragen op de website (het exacte aantal staat op de website, kijk maar even). Het aantal wordt dagelijks aangevuld door honderden Waddenposters, waddenliefhebbers die hun informatieve artikel, foto van een zonsondergang, filmpje van een evenement, gedicht, liedtekst of blog publiceren op Waddenpost. En daar kunnen nog wel honderden bij. U misschien? Registreren kan op de rechter bovenhoek van www.waddenpost.nl (en het kost u geen geld!).

U kunt een persoonlijke pagina aanmaken die zichtbaar wordt als u uw eerste post hebt geplaatst. Wij kunnen niet wachten!

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *