RSS
Zoeken

Waddengoud begint Waddenmarktplaats

Geplaatst op: 12 april 2017 - Categorie: Alles & Algemeen

BUITENPOST - Waddengoud heeft een Waddenmarktplaats in het leven geroepen. Om de online verkoop van Waddengoud gecertificeerde producten en diensten te ondersteunen en te promoten, heeft Waddengoud naast de beleefgerichte en voornamelijk informatieve website van Waddengoud, nu ook www.waddenmarktplaats.nl ontwikkeld.

Dit is een verzamelsite met vermeldingen van webshops van Waddengoud licentiehouders gericht op de consument. Daarnaast krijgen ook boekingspagina’s of andere online reserverings-/verkoopmogelijkheden van accommodaties, restaurants, activiteiten en kunst & cultuur een plekje.

Als u een reserveringspagina of andere online verkoopmogelijkheid heeft, dan is er voor u een plek gereserveerd op Waddenmarktplaats.

Amelands Produkt en Waddenpost
De producten van Amelands Produkt staan nog niet op de Waddenmarktplaats. Zij horen ook bij Waddengoud, net als Waddenpost. Waddenpost heeft zelf geen webwinkel, maar geeft webwinkels in het waddengebied wel de mogelijkheid om hun zonder kosten producten te promoten via een plaatsing in Waddenwebwinkels.

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?