Waddengoud begint Waddenmarktplaats

BUITENPOST – Waddengoud heeft een Waddenmarktplaats in het leven geroepen. Om de online verkoop van Waddengoud gecertificeerde producten en diensten te ondersteunen en te promoten, heeft Waddengoud naast de beleefgerichte en voornamelijk informatieve website van Waddengoud, nu ook www.waddenmarktplaats.nl ontwikkeld.

Dit is een verzamelsite met vermeldingen van webshops van Waddengoud licentiehouders gericht op de consument. Daarnaast krijgen ook boekingspagina’s of andere online reserverings-/verkoopmogelijkheden van accommodaties, restaurants, activiteiten en kunst & cultuur een plekje.

Als u een reserveringspagina of andere online verkoopmogelijkheid heeft, dan is er voor u een plek gereserveerd op Waddenmarktplaats.

Amelands Produkt en Waddenpost

De producten van Amelands Produkt staan nog niet op de Waddenmarktplaats. Zij horen ook bij Waddengoud, net als Waddenpost. Waddenpost heeft zelf geen webwinkel, maar geeft webwinkels in het waddengebied wel de mogelijkheid om hun zonder kosten producten te promoten via een plaatsing in Waddenwebwinkels.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *