Waddeneilanden Startpagina

HOLLUM – In het netwerk van Startpagina is een pagina ingericht met link over de Waddeneilanden: Waddeneilanden.Startpagina.nl. Startpagina.nl is de enige echte startpagina die al ruim 15 jaar een overzicht van populaire websites biedt, van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare websites.

Waddeneilanden.Startpagina.nl

De inleiding voor de Startpagina is de volgende: "De Startpagina Waddeneilanden verzamelt links naar de Waddeneilanden van Nederland, Duitsland en Denemarken. De eilanden vormen een ideaal oord voor vakanties en weekendjes uit. Niet alleen zijn de eilanden mooi en vol natuur en cultuur, je hebt er ook de frisse wind, veel zonuren en de Noordzee voor een heilzaam zeebad. Waddeneilanden doen je goed. Men spreekt niet voor niets van ‘vitamine W’."

Link naar website

Op de Startpagina voor de Waddeneilanden mogen linken naar verhuuraccommodaties, hotels, nieuws, weer en festivals op de Waddeneilanden niet ontbreken. Zorg dat je link er bij komt te staan en weet je verzekerd van een plek op een relevante startpagina. Waddeneilanden.Startpagina is onlangs ingericht en zal in de komende weken regelmatig worden aangepast.

Een commerciële link wordt al geplaatst voor twee euro per maand.

De Waddeneilanden.Startpagina.nl vind je hier

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *