Waddeneiland Juist: mobiel inleveren!

iPhone appJUIST – Het Duitse Waddeneiland Juist geeft haar bezoekers een wel heel verrassende 'service'. De eilandbezoekers kunnen bij aankomst hun Handy, mobiele telefoon, afgeven om zonder het mobiele communicatiemiddel te kunnen genieten van een ongestoorde vakantie op het Waddeneiland. Zonder telefoontjes en tekstberichtjes is het nog meer genieten van het werelderfgoed waar het eiland deel van uitmaakt, denkt  Kulturverwaltung Juist.

Ameland gooit het juist over een heel andere boeg: apps en mobiele websites, actieve social media en verdere uitbouw van mobiele bereikbaarheid houden op dit eiland de communicatie levendig, het bereik groot en de bezoekers tevreden. Gasten van Ameland genieten, omdat ze nog even hun mail kunnen lezen op het met wifi-bediende vakantieadres, informatie op hun smartphone kunnen opzoeken terwijl ze een terrasje pikken en op de veerboot kunnen communiceren met het thuisfront over de tijd van aankomst.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18268

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *