Wadden Booking, platform voor vakantieverblijven op Ameland

BUREN – Ameland, een heel populair Waddeneiland waar ieder jaar erg veel toeristen terugkeren. Als je er eenmaal bent geweest dan heb je de smaak al snel te pakken! Het is een prachtig eiland, je kunt er volop wandelen en fietsen, genieten van de rust en stilte, de strandwandelingen en al het moois wat het eiland Ameland je te bieden heeft. Als verhuurder van een vakantieverblijf weet je vaak hoe fijn het is als je je vakantiehuisje snel hebt verhuurd! Maar het is ook fijn om alles zelf te kunnen regelen, dus zonder tussenpersoon of via de beheerder waarmee je samen werkt. Dit wordt mogelijk gemaakt bij Wadden Booking, een nieuw platform voor vakantieverblijven op de Waddeneilanden.

Ontstaan Wadden Booking

De eigenaar van Wadden Booking is geboren op Ameland en heeft hier zelf ook een vakantiehuisje. Hij weet hoe prachtig het eiland is en wil dat graag overdragen aan iedereen die het mooie eiland bezoekt. Maar hij weet ook als geen ander dat het fijn is om zelf controle te houden en alles te kunnen regelen met de huurders. Daarom is dit platform in het leven geroepen. Wadden Booking is als eerste uitgerold op Ameland, maar zal binnenkort beschikbaar zijn voor alle Nederlandse Waddeneilanden. De focus ligt op het selfservice platform, gebruiksgemak en kwaliteit. 

Welkomstactie

Voor verhuurders van een vakantieverblijf op de Waddeneilanden geldt een mooie welkomstactie bij Wadden Booking. Je kunt je vakantieverblijf namelijk snel aanmelden voor een gratis periode van een half jaar. Het grote voordeel is dat huurders direct met jou of je beheerder van je vakantieverblijf in contact komt. Alles kan dus snel en eenvoudig geregeld worden!

Aanmelden of vragen?

Als eigenaar van een vakantieverblijf op de Waddeneilanden kun je je snel aanmelden bij Wadden Booking. Uiteraard kun je ook als je vragen hebt contact opnemen zodat wij je snel van dienst kunnen zijn.

https://www.waddenbooking.com

 

 


Ingezonden mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *