WAD500 voor Werelderfgoed Waddenzee

HARLINGEN – De Waddenvereniging start een nieuw netwerk, exclusief voor ondernemers, om kennis en ervaringen te delen en te profiteren van de kansen die de werelderfgoedstatus van de Waddenzee biedt. Het duurzaam in stand houden van de unieke natuurwaarden van de Waddenzee, kan hand in hand gaan met een economische ontwikkeling die gebruik maakt van de waarde van het gebied. Met de gloednieuwe WAD500 Club wil de Waddenvereniging die kansen samen met ondernemers helpen verzilveren. Bedrijven kunnen zich voor 50 euro aanmelden. Het eerste bedrijf van Ameland – Waddenpost – staat al op de lijst, net als De Friesland Zorgverzekeraar, Rederij Doeksen, PUUR Terschelling, Flang in de Pan en BlueLoop Originals.

De eerste 50 ondernemers hebben zich aangemeld voor de nieuwe ondernemersclub WAD 500. Er is nog ruimte voor 450.

 lees hier meer over WAD500 en over hoe aan te melden

⇒ bekijk hier Waddenpost en maak daar meteen een account aan en profileer je eiland en je bedrijf in het waddengebied. Meedoen aan Waddenpost kost niets.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *