Waardevolle tip van verhuurder

HOLLUM – Persbureau Ameland is altijd blij met tips en informatie. Gisteren ontvingen we een wel zeer bruikbare tip van een accommodatieverstrekker van het Amelander Paradijs. “Ik zou graag op mijn website willen verwijzen naar de Ameland Actueel app. Mag dat?” vroeg Ingrid Fischer over de telefoon. Of dat dat mag? Natuurlijk mag dat. Fischer plaatste de link op de pagina Prijzen + Info.Wie het verhaal van VVV Ameland heeft gehoord tijdens de laatste ledenvergadering, weet dat de toekomst in de mobiele informatievoorzienig ligt. “Over een jaar of drie gaat alles via de smartphone,” voorspelt Cinto Prosperi van de VVV.

Ameland is al sinds augustus 2010 gezegend met een app voor de iPhone-gebruikers en een mobiele website die op alle smartphones draait, met het Ameland nieuws, de agenda, informatie over activiteiten en bedrijven.

Om het Ingrid Fischer en alle andere websitebeheerders makkelijk te maken door te verwijzen naar de app Ameland Actueel en de mobiele website ameland-actueel.nl zetten we hieronder alle gegevens even op een rijtje.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *