VVV Ameland samen met VVV Schier

HOLLUM – VVV Ameland en VVV Schiermonnikoog gaan samenwerken. De samenwerking is vooral bedoeld om Schiermonnikoog te steunen en om te voorkomen dat er een gat valt in de promotionele werkzaamheden van de Waddeneilanden. De VVV’s werken al intensief samen via de Waddenfederatie, een samenwerkingsverband van alle Waddeneilanden. Ze kunnen Schiermonnikoog niet missen als ze een sterke eilandpromotie willen doen.

VVV Schier maakt een moeilijke tijd door, operationeel en financieel, zegt directeur VVV Ameland Cinto Prosperi.

Schier gaat gebruikmaken van TOR, het boekingssysteem dat Ameland ook gebruikt en de medewerkers worden geholpen bij het opzetten van een eigen website, gericht op de eigen doelgroep.

AdverterenHet is de bedoeling dat VVV Schiermonnikoog op termijn zelfstandig verder gaat. VVV Ameland krijgt een vergoeding uit de boekingsbijdrage die VVV Schiermonnikoog haar klanten berekent. De hulp van Ameland moet kostendekkend gebeuren.

De kosten bedragen € 31.900, waarvan Schiermonnikoog de helft betaalt en Ameland de rest voorfinanciert. Uiterlijk 31 december 2016 moet alles aan Ameland zijn terugbetaald.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *