VVV Ameland Foto wedstrijd

NES – VVV Ameland schrijft een foto wedstrijd voor de voorpagina van de nieuwe VVV gids. Lees hieronder wat er wordt gevraagd en wat u moet doen om deel te nemen.

Win een verblijf! Heeft u de mooiste foto van Ameland?

VVV Ameland is op zoek naar een nieuwe cover voor haar VVV Gids 2009. Bent u onlangs op Ameland geweest en heeft u mooie foto’s gemaakt? Stuur deze dan nu op en u maakt kans op een verblijf op Ameland t.w.v. € 500,00 of € 250,00 in kontanten. Als wij uw foto kiezen, valt u in de prijzen!

Waar zijn we naar op zoek?
Voor de nieuwe cover zoeken we een foto waar in ieder geval mensen op staan. Daarnaast moet het in het voor- of naseizoen zijn (géén hoogseizoendrukte), zonnig, blauwe lucht en bij voorkeur op het strand. Kernwaarden zijn gezond, gastvrij en actief. Tot slot moet duidelijk blijken dat de foto op Ameland is genomen. De rest… laten we aan uw creativiteit over!

Stuur uw foto’s op!
Stuur uw foto´s (alleen lage resolutie bestanden) per e-mail naar: info@vvvameland.nl onder vermelding van inzending fotowedstrijd VVV Ameland. Vermeld daarbij uw naam, adresgegevens en telefoonnummer.

Algemeen fotomateriaal
VVV Ameland houdt zich te allen tijde aanbevolen voor fotomateriaal van Ameland. Vindt u het leuk dat uw foto’s gebruikt worden voor de internetsite, VVV gids of andere doeleinden? Stuur dan een CD-ROM met uw foto’s op naar:

VVV Ameland
Bureweg 2
9163 ZL Nes Ameland

Foto’s worden niet geretourneerd.

Voorwaarden
De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzenden van uw fotomateriaal kan tot en met 26 september 2008, 23.59 uur.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *