VVV Ameland directeur verhuist terug

BUREN – VVV Ameland directeur Cinto Prosperi blijft op Ameland directeur, maar verhuist terug naar zijn woonboerderij in Nieuw Buinen. Proseri is directeur van de Amelandse VVV sinds mei 2010. Hij huurde in Nes een huis aan de Kardinaal de Jongweg. Die woning is per 1 januari weer beschikbaar. Niet dat het Prosperi en zijn vrouw daar niet beviel. De woonboerderij in Nieuw Buinen raakte maar niet verkocht en om de hypotheekrente aftrek voor die woning niet te verliezen, moet de directeur dat huis weer gaan bewonen. Per 1 januari staat hij dan ook weer ingeschreven in de gemeente Borger-Odoorn.

Prosperi gaat deels telewerken vanuit zijn huis in Drenthe, maar zal ook regelmatig op Ameland zijn. Op het eiland betrekt hij tijdelijk een recreatiewoning. Zodra de woonboerderij is verkocht verhuist hij permanent naar het eiland.

Faber Beheer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *