Vuurtoren Trail Ameland 2017 zoekt vrijwilligers

HOLLUM – Vuurtorentrail Ameland is op zoek naar vrijwilligers. De trailrun is van 17 tot 19 maart 2017.

De vrijwilligers kunnen Amelanders zijn, bezoekers, trailrunners op hun 'vrije dag' of familie van deelnemende trailrunners. Mensen die graag de handen uit de mouwen steken tijdens de Trail worden uitgenodigd zich te melden als vrijwilliger voor het weekend van de Vuurtorentrail.

"Wij stellen in samenwerking met Fietsverhuur Ameland Metz uit Buren een fiets beschikbaar. Ook als je één dag beschikbaar bent!" schrijft Robin Kinsbergen op de website van het evenement.

"Alle vrijwilligers ontvangen tevens een fraaie herinnering en 200% waardering voor jullie inzet. Ben je deelnemer, en loop je op zaterdag of zondag en wil je ons graag helpen op jouw vrije dag? Welkom! Kun je een beetje fietsen in ruig terrein en geniet je van lange dagen buiten zijn? Eventueel al een paar dagen eerder beschikbaar? Lijkt het je leuk betrokken te zijn bij het ‘bouwen’ van parcours? Reageer dan snel, wij verzorgen zo mogelijk kost en onderdak!"

De organisatie ziet graag je mailbericht tegemoet: info@vuurtorentrail.nl

⇒ heb je een kaart aan te bieden of zoek je nog iets mbt de Vuurtorentrail, neem dan hier een kijkje

⇒ lees hier over Sportief Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *