Voorinschrijven op Wadden ABC

TERSCHELLING – Marloes Fopma van Terschelling is verhalenverteller en schrijfster. Op dit moment heeft ze Wadden ABC onder handen. Marloes Fopma is het Eilandmeisje. Voor haar nieuwste boek heeft ze een crowdfunding opgezet. PA steunt van harte crowdfunding projecten, zeker als ze zo mooi zijn als die van Wadden ABC. Het boek is niet super Amelands, maar alles van de Wadden heeft natuurlijk ook betrekking op Ameland, net zo goed als op Terschelling.

Met haar crowdfunding wil Fopma 300 voorbestellingen vergaren. Nog maar een paar en dan is de 300 vol. Ze heeft nog een dag de tijd om haar doel te halen. Het doel van duizend bleek te hoog gegrepen, dat heeft ze bijgesteld naar 300.

lees hier hoe je dit boek over de Wadden kunt bestellen, wat het kost en welke extra's je ontvangt als je nu intekent.

Zonder zee geen eilanden!

Het nieuwe boek van Marloes Fopma is een ode aan de Waddenzee.

Bij elke letter van het alfabet is een verhaal geschreven in een meeslepende, informatieve stijl. De prachtige illustraties van Frans Schot dompelen je onder in de wonderlijke wereld van de Waddenzee. Met voorwoord van filmmaker Ruben Smit.

→ bekijk hier de website van Eilandmeisje.nl

bekijk hier aan welke crowdfunding projecten PA al heeft bijgedragen of heeft georganiseerd

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 775

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *