Voor wie steek jij een kaarsje aan?

HOLLUM – Op zondag 20 november 2022 is iedereen van harte welkom om een lichtje aan te steken voor een overleden geliefde. Onze overleden geliefden blijven onderdeel van onze herinneringen. Op deze Lichtjesavond zetten we hen in het licht. 

Om 17:00 uur verzamelen we bij de Herenwegkerk in Hollum. Hier ontvangt iedereen een lichtje. Samen lopen we in stilte door de Burenlaan naar de begraafplaats en de Magnuskerk. Hier kan je het lichtje plaatsen bij het graf van een geliefde of bij het lichtend hart dat voor het monument is neergelegd. 

Van 17:15-18:00 uur is de Magnuskerk open voor wie daar een lichtje op wil halen en plaatsen wil op de begraafplaats, in de kerk of bij het lichtjes hart. Er klinkt in de kerk zacht orgelspel. 

Lichtjesavond vindt plaats op de zondag dat in de Hervormde Gemeente Ameland en de Federatie Doopsgezind-Gereformeerd de gedachtenis van de overleden leden en betrokkenen plaatsvindt. Dat gebeurt 's morgens in de kerkdiensten om 09:30 uur in de Herenwegkerk en 11:00 uur in de Magnuskerk. Ook hiervoor is iedereen van harte uitgenodigd. 

Namens de kerken,

ds. Sijbrand Alblas

ds. Anne-Meta Kobes

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *