Voor wie steek jij een kaarsje aan?

Geplaatst op: 20 november 2022 - Categorie: Alles & Algemeen

Afbeelding van Ri Butov via Pixabay

HOLLUM - Op zondag 20 november 2022 is iedereen van harte welkom om een lichtje aan te steken voor een overleden geliefde. Onze overleden geliefden blijven onderdeel van onze herinneringen. Op deze Lichtjesavond zetten we hen in het licht. 

Om 17:00 uur verzamelen we bij de Herenwegkerk in Hollum. Hier ontvangt iedereen een lichtje. Samen lopen we in stilte door de Burenlaan naar de begraafplaats en de Magnuskerk. Hier kan je het lichtje plaatsen bij het graf van een geliefde of bij het lichtend hart dat voor het monument is neergelegd. 

Van 17:15-18:00 uur is de Magnuskerk open voor wie daar een lichtje op wil halen en plaatsen wil op de begraafplaats, in de kerk of bij het lichtjes hart. Er klinkt in de kerk zacht orgelspel. 

Lichtjesavond vindt plaats op de zondag dat in de Hervormde Gemeente Ameland en de Federatie Doopsgezind-Gereformeerd de gedachtenis van de overleden leden en betrokkenen plaatsvindt. Dat gebeurt 's morgens in de kerkdiensten om 09:30 uur in de Herenwegkerk en 11:00 uur in de Magnuskerk. Ook hiervoor is iedereen van harte uitgenodigd. 

Namens de kerken,
ds. Sijbrand Alblas
ds. Anne-Meta Kobes

 

Relevante dossiers: Hart van Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?