Vind ik leuk, Tweet, Ster, Plus en meer

HOLLUM – Social Media worden alom omarmd op Ameland. Persbureau Ameland doet daarin mee. Die Tweet, en vindt leuk, maakt favoriet en deelt op Facebook. Dat kunnen jullie lezers van het Ameland nieuws op Persbureau Ameland ook doen. Heel gemakkelijk, via de social media buttons die onder elk bericht staan.

Onder de nieuwsberichten staat een rijtje knoppen om het bericht op social media te delen, met e-mail te versturen of te printen. We brengen ze graag nog eens onder de aandacht. 

De knoppen staan sinds kort ook bij de rubriekadvertenties van Vraag & Aanbod Ameland. Je plaatst je handeltje en kunt direct delen op je platforms. Met de bekende symbooltjes kun je het bericht op Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn, zetten; je kunt het bericht Google plussen en tot je favoriet maken. 

Wie op het rode vakje met het witte plusje klikt ziet dat het bericht op nog veel en veel meer manieren te delen is. We nodigen je uit de knoppen te gebruiken. 

⇒ de knoppen die het meest gebruikt worden staan vooraan, de andere functies zijn onder het Plus-icoon te vinden. Kijk voor printen ook naar PrintFriendly print, dat drukt alleen het bericht af.

⇒ lees hier van alles over Social Media

⇒ lees hier over media op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *