Vijfentwintig jaar correspondent Ameland

HOLLUM – Persbureau Ameland is in 2014 tien jaar bezig. Al tien jaar lang kan Ameland genieten van nieuws van het eigen eiland, van de buureilanden, van de Waddenzee en het werelderfgoed. Groot nieuws en klein nieuws, vrolijk nieuws en af en toe ook een droevig bericht. Mooi weer nieuws en wetenswaardigheden over storm en vorst. Sportief nieuws en kunstnieuws. Het staat allemaal op deze website van de online Krant van Ameland. De redactie van Persbureau Ameland voert trouwens al meer dan 25 jaar het correspondentschap voor het eiland.

Het jarige persbureau heeft in 2014 een jaar lang prachtige aanbiedingen om te adverteren en te presenteren en je bedrijf of evenement in de kijker te spelen. Zet je advertentie daar waar het gezien wordt: op de meest gelezen Ameland nieuws website van Persbureau Ameland.

  • Ondernemers kunnen al hun nieuwtjes en activiteiten laten plaatsen als nieuwsbericht en agendabericht, inclusief een banner op de website van Persbureau Ameland voor 100 euro voor heel 2014. Begin de rest van het jaar goed en meld je meteen aan.  We zetten het bedrijf dan meteen ook op de app Ameland Actueel. Volgend jaar kost het dan niet meer dan 25 euro!
  • Verhuurders kunnen hun accommodatie voor 25 euro niet alleen 2014 maar ook 2015 op de app Ameland Actueel laten plaatsen. Direct doen. 

    Voor alle acties geldt: Aanmelden tot uiterlijk 31 december 2014.
  • Adverteren met een banner direct bij het nieuws kan ook. Klik daarvoor op de banner hiernaast.
  • Voor advertentievormen op maat: pak de telefoon en bel 06 23 218 213.
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *