Vijfde netwerkbijeenkomst Waddengastronomie op 25 maart

Op een heel mooie en interessante locatie, De Graanrepubliek in Bad Nieuweschans, vindt op 25 maart de vijfde netwerkbijeenkomst Waddengastronomie plaats. Ondernemers uit het gehele gebied (het waddenkustgebied van Den Helder tot Delfzijl en van de Waddeneilanden) zijn van harte welkom.

Om 14 uur wordt gestart met sprekers uit de hele keten. Leer meer over waarom én hoe zij lokaal produceren, distribueren en verhandelen in het Waddengebied. Daarnaast zullen er ook voorbeelden te zien (en soms ook te proeven en ruiken) zijn. Vervolgens wordt u uitgenodigd de Proeve van bekwaamheid te ondergaan. Ontdek de smaak van Gronings graan in de bakkerij, brouwerij en distilleerderij van de Graanrepubliek. Ook is er een netwerkborrel.

Van 17 tot 19 uur kan je deelnemen aan het speciaal voor deze gelegenheid samengestelde Graandiner waarin producten van De Graanrepubliek en andere streekproducten uit deze regio een hoofdrol zullen vervullen. Hiervoor is reserveren verplicht en zal een kleine eigen bijdrage worden gevraagd.

Rond 1 maart ontvang je een uitnodiging met daarin het definitieve programma en de verdere details (bijvoorbeeld hoe je jezelf aan kunt melden)

Save the date | 25 maart | Vijfde netwerkbijeenkomst Waddengastronomie
Datum: maandag 25 maart 2024
Plaats: De Graanrepubliek in Bad Nieuweschans
Tijd: Starttijd 14:00. Het diner is van 17:00 tot 19:00.

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 510

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *