RSS
Zoeken

Ameland heeft Ameland Verzekeringen

Geplaatst op: 11 juli 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

Ameland Verzekeringen

BALLUM – Ameland heeft er een onderneming bij, nu Ina Nagtegaal per 8 juli is begonnen met Ameland Verzekeringen. Daadkracht kan haar niet ontzegd worden; sinds 1 juli is ze formeel uit dienst bij Univé en een week later ligt de flyer van Ameland Verzekeringen al bij de Amelanders op de mat.

Op het moment dat Univé duidelijk maakte het kantoor in Nes te willen sluiten, begon Ina Nagtegaal na te denken over hoe verder.

“Ik ben bemiddelaar voor heel veel verzekeraars,” zegt ze. Nee, niet voor die van Univé, want dat verzekeringsbedrijf heeft eigen kantoren en staat bemiddeling niet toe. Het was juist de sluiting van Univé-kantoor Nes die Ina Nagtegaal op het spoor van een eigen onderneming zette. Zij duikt in het gat dat haar voormalige werkgever achterliet. De ondernemer, die geboren en getogen is op het eiland, heeft ruime werkervaring op haar vakgebied en connecties met meer dan 40 verzekeraars en ruim 20 geldverstrekkers. Ze kent de markt en is als een vis in het water in de branche.

Ameland Verzekeringen richt zich op particulieren en bedrijven, waarbij het belang van de klant voorop staat. Voordeel van Ameland Verzekeringen is dat de verzekerde één aanspreekpunt heeft die op het eiland woont en te bereiken is én een bekend gezicht heeft. En haar werkwijze? Ina Nagtegaal start haar advies met een inventarisatie en bekijkt de situatie van alle verzekeringskanten, om samen met de klant tot een afgewogen verzekering te komen die het beste past.

Ina Nagtegaal houdt kantoor op Smitteweg 15, in het pand van Nagtegaal Ameland.
Ameland Verzekeringen is telefonisch te bereiken op 0519-554156 of mobiel 06 23 28 67 37.

Ameland Verzekeringen wordt Website van de Maand augustus 2019. U kunt ook uw website voordragen als WvdM door contact te zoeken via CONTACT: extra aandacht verzekerd.

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?