Verhalenmorgen in het Wadden Vertel Festival

HOLLUM – Vanmorgen is het derde en laatste deel van het Wadden Vertel Festival, Verhalenmorgen in De Boerderij in Ballum en De Zwaan in Hollum. Vanaf 11:00 uur slaan daar vertellers aan het vertellen. Over de Haarlok (De Boerderij), Lord Protector (De Boerderij) en over de walvis die een tuin op zijn rug wilde (De Boerderij). Dat laatste verhaal is ook heel geschikt voor kinderen. Peter van Noort en Dimphy Timmers van Ameland Vertel! treden daar op.

In de Heerskamer van De Zwaan vertellen gastvertellers van Texel, Terschelling en Schiermonnikoog. Vier verschillende verhalen komen voorbij, die op heel verschillende manieren worden voorgedragen en in drie verschillende dialecten: het Tessels, Aasters en het Schiermonnikoog. Het Wadden Vertel Festival is een verhalenfeestje en een feestje van het dialect van de Waddeneilanden. 

Verhalenmorgen

De Zwaan in Hollum


Zondag 17 november 2019

11:00 uur Jelle Woudstra van Schier

11:25 uur Aukje Schol van Terschelling

11.50 uur Simon Dros van Texel

12.15 uur Gerard Kuip van Texel

De Boerderij in Ballum

Zondag 17 november 2019

11:00 uur Dimphy Timmers

11:30 uur Peter van Noort

12:15 uur Peter en Dimphy

Mansbakje

De vertellers vertellen zonder dat je een entreekaartje hoeft te kopen, vol is vol en wie heeft genoten kan een bijdrage in de hoed of het mansbakje deponeren.

Het volledige programma van Wadden Vertel Festival is te vinden op www.waddenvertelfestival.nl

Wadden Vertel Festival is op 15, 16 en 17 november 2019. Op zondag is het Verhalenochtend, vanaf 11:00 uur, in De Boerderij en De Zwaan.

⇒ Wilt u een verteller boeken voor uw familiefeest of een paar vertellers uitnodigen een verhaal over Ameland te vertellen op uw evenement. Neem dan contact op met Ameland Vertel! 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *