Verhalenavond 2021

LEEUWARDEN – Op 26 november 2021 is er weer een Verhalenavond! Het thema van dit jaar is ‘Taal fan myn hert’, een breed thema waar een scala aan verhalen over te vertellen is en dat is precies wat de organisatie van Verhalenavond beoogt. Honderden vertellers in heel Fryslân op bijzondere locaties. Ontmoeten, dat is waar we naar verlangen en dat is waar Verhalenavond in uitblinkt.

Ameland Vertel! doet weer mee aan verhalenavond. De groep vertellers van Ameland heeft tot nu toe aan alle Verhalenavonden meegedaan, met veel plezier.

Op 26 november ziijn er vertellers van Ameland Vertel! te vinden in herberg De Zwaan in Hollum, De Klok in Buren en de Vlindertuin in Nes.

Het exacte programma van de avond wordt in een later stadium bekend gemaakt. Reken op een doorlopende voorstelling van verschillende vertellers per locatie, start om 19:00 uur. 

Verhalenavond

De eerste verhalenavond, die van LF2018 (2018verhalen), was tijdens de opening van het Culturele-Hoofdstad jaar een groot succes; honderden mensen in de hele provincie gingen van verhaal naar verhaal. Ameland deed mee met verhalen over Hidde Dirks Kat, de walvisvaart en walvissen. Ameland was het tijdens het LF2018-jaar immers Eiland van Hidde Dirks Kat. Direct na afloop gingen er stemmen op voor een vervolg. En dat kwam er. Verhalenavond is een productie van Pier21.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *