Verdubbelaar ingezet bij collecte Brandwonden Stichting

BUREN – Op Ameland werd in de tweede week van oktober gecollecteerd voor de Brandwonden Stichting. Die jaarlijkse collecte is belangrijk voor de Brandwonden Stichting, want de organisatie krijgt geen subsidies en kan alleen door giften wetenschappelijk onderzoek en preventie en nazorg voor mensen met brandwonden realiseren. Dankzij de inzet van zo’n 65.000 vrijwilligers kan de Brandwonden Stichting haar werk kan doen. 

Bedrijven, winkeliers en ondernemers op Ameland dragen de Brandwonden Stichting een warm hart toe, blijkt. Zo zijn er Amelander bedrijven die de opbrengst van een collectebus verdubbelen.

De opbrengst van de collecte was in totaal € 1621,84. Uiteindelijk heeft een Amelander bedrijf de verdubbelaar ingezet en het opgehaalde bedrag verdubbeld. 

  • Hollum 594,30
  • Ballum 196,74
  • Nes 344,89
  • Buren 485,91 met de verdubbelaar. Faber-Wijnberg Installatietechniek B.V. sponsorde in dit dorp de collecte met de verdubbelaar.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *