Veilig in eigen huis

– IM – Per jaar worden tienduizenden mensen het slachtoffer van een woninginbraak. Dat is een heel nare gebeurtenis om mee te maken. Ten eerste is het niet fijn wanneer anderen er met jouw spullen vandoor gaan, maar daarnaast geeft het ook vaak een langdurig gevoel van onveiligheid in je eigen huis. Veel mensen geven aan dat zij minder goed slapen omdat zij altijd op hun hoede zijn en schrikken van vreemde geluiden. Hoe kun je het gevoel van veiligheid weer terugkrijgen? Univé helpt je hierbij. Bij deze verzekeraar kun je namelijk een speciale verzekering afsluiten waarmee je dieven buiten de deur houdt en jij jouw gevoel van veiligheid weer kunt herwinnen.

Verzeker je veiligheid

Je kunt bij Univé een alarmsysteem voor een veilig gevoel krijgen wanneer je hun Veilig Wonen verzekering neemt. Met deze verzekering betaal je iedere maand een heel lage premie. In ruil daarvoor krijg je een hoogwaardig alarmsysteem dat geen enkel indringer je woning binnen zal laten. Het systeem is eenvoudig te monteren en is ook eenvoudig te bedienen. Je kunt namelijk de bijgeleverde afstandsbediening gebruiken, maar je kunt ook de app installeren op je telefoon. Met deze app kun je waar je dan ook bent, altijd de veiligheid van je woning in de gaten houden. Gaat het alarm namelijk af, dan krijg jij daar gelijk melding van op je telefoon. Jij kunt vervolgens besluiten om de politie te bellen of om het alarm weer uit te schakelen.

Waaruit bestaat het alarmsysteem?

Een alarmsysteem in je huis van Univé wordt je aangeboden door de Nederlandse marktleider op het gebied van veilig wonen: WoonVeilig. Je systeem bestaat uit een bedieningspaneel, een luide sirene en bewegingssensoren. Deze sensoren zijn zo gemaakt dat je niet bang hoeft te zijn dat zij aanslaan wanneer je huisdieren in je woning hebt lopen. De sensoren zijn namelijk gemaakt met hoogwaardige techniek waardoor huisdieren niet, en dieven direct zullen worden opgemerkt. Je kunt alle onderdelen eenvoudig zelf installeren. Vaak ben je in minder dan een half uur klaar met de installatie van je systeem. Daarna kun je het gelijk gebruiken en weet je zeker dat je woning stukken veiliger is geworden.

Check ook de andere verzekeringen

Wanneer je gaat kijken naar de Veilig Wonen verzekeringen van Univé, kijk dan ook zeker even naar de overige opties. Je kunt namelijk ook het onderhoud aan je woning uitbesteden door middel van een verzekering. Lijkt het je bijvoorbeeld niet heerlijk om nooit meer zelf je dakgoten leeg te hoeven schrapen? Of hoe fijn zou het zijn om je cv-onderhoud altijd op tijd te laten uitvoeren? Univé heeft er alles aan gedaan om het jou zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Bekijk daarom de opties, kies de verzekeringen die jij wilt en sluit alles vandaag nog af.

– Ingezonden Mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18271

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *